Gebruikersnaam:

Wachtwoord:KvK nr. 02330385

Projecten van DaMedia

Naast de werkzaamheden die we voor onze relaties uitvoeren heeft DaMedia zelf ook een aantal projecten opgezet. In de rechter kolom ziet u de bannertjes naar deze projecten, na een klik op de banner komt u rechtstreeks op de website.

Expositiewijzer.nl
Expositiewijzer.nl is jaren geleden ontstaan uit de dataverwerking die voor evenementenkalenders is verzorgd. naast de 1000-den evenementen werden veel exposities in de database ingevoerd, maar door ruimtegebrek nooit geplaatst in de media. Met de opkomst van internet zijn de exposities op een website geplaatst. Enkele jaren geleden is de naam veranderd in Expositiewijzer en is de website opnieuw opgezet. De website heeft al enkele jaren een Pagerank 5 en is sinds kort ook via Twitter te volgen.

Actiefbewegen.nl
Een mooie domeinnaam was de reden om deze website te beginnen, al waren de plannen daarvoor al jaren geleden gemaakt. Nu de website actief is kunnen wandel-, fiets-, en zwemverenigingen hun sportieve activiteiten gratis vermelden in de kalender. Bezoekers kunnen per provincie kijken welke activiteiten er zijn. Na deelname kunnen ze een reactie achterlaten op de website. Actief per maart 2013, maar de potentie om een grote website te worden.

deBesteVacatureSites.nl
Veel van de werkzaamheden van DaMedia hebben betrekking op vacaturesites. Het beheren van vacatures, het verwerken van CV’s, het versturen van mailingen voor uitzend- en detacheringsbureaus, en meer. DeBesteVacatureSites is uit deze werkzaamheden ontstaan om eens in kaart te brengen hoeveel vacaturesites er zijn en in welke branche ze actief zijn. De website heeft in korte tijd een Pagerank 4 gehaald, mede door de vele unieke beschrijvingen van de vacaturewebsites.

Modetips.nl
Een nog jong project dat DaMedia samen met een relatie opzet is Modetips.nl. Kledingzaken in het hogere segment kunnen zich hier presenteren met tekst en foto’s. Voor bezoekers is een handige indeling in provincies gemaakt, zodat snel te zien is welke modezaken in de buurt kwaliteit leveren. Hoewel de website nog maar kort online is en de echte introductie nog moet komen (zal najaar 2010 starten) is toch al een Pagerank 3 bereikt. We verwachten dat deze website zeker een pagerank van 5 zal gaan halen.

Spullenweb.nl
Voor het goede doel van Cosmic Fire Foundation heeft DaMedia samen met de stichting een webwinkel opgezet. DaMedia verzorgd de techniek en de hosting, de stichting de commerciële activiteiten. Inmiddels staan er meer dan 1.400 producten in de webshop, van papieren bouwplaten voor modelbouw, tot sieraden, posters en inmiddels een unieke collectie wierook en wierookbranders. Ook voor andere stichtingen en goede doelen worden spullen te koop aangeboden, zodat het aanbod altijd wisselt.

Tarapiris.nl
De passie voor sport heeft er toe geleid dat deze website met sportnieuws in onze projecten is opgenomen. De website is niet door DaMedia gemaakt, de website is aangekocht vanwege het onderwerp en de pagerank van 4. Zodra er tijd is wordt de website een beetje aangepast zodat het nieuws nog beter in beeld komt. Het sportnieuws wordt dagelijks van diverse websites verzameld en automatisch gerubriceerd.
De website is ook te vinden onder de url sport-in-nederland.nl

ResponsMedia.nl
Voor enkele relaties van DaMedia worden regelmatig mailingen verstuurd. Na aanlevering van het adressenbestand wordt een mailing samengesteld op papier of per e-mail. Om deze werkzaamheden uit te breiden is ResponsMedia als aparte website gemaakt zodat ook andere bedrijven van de mogelijkheden van ResponsMedia gebruik kunnen maken. Hoewel de website niet gepromoot wordt en er als bezoeker weinig te lezen valt, levert ResponsMedia regelmatig een nieuwe relatie op.

Doorlinkservice.nl
Het verzamelen van domeinnamen is soms een hobby, soms handel, soms zelf een sport om de concurrentie voor te zijn. Om de niet-actieve domeinnamen toch te gebruiken kunnen ze worden doorverwezen naar andere domeinnamen. Hiervoor is Doorlinkservice.nl een prima mogelijkheid. Via Doorlinkservice.nl kunnen domeinregistraies plaatsvinden en kunnen de url’s worden doorgelinkt naar de websites die belangrijk zijn. Zo kunnen bezoekers via diverse url’s de belangrijkste website bereiken.

Kaarten-Prenten.nl.nl
Als sponsor van de Stichting Cosmic Fire Foundation wordt regelmatig een nieuwe domeinnaam vastgelegd waarop webwinkeltje wordt geopend. Het nieuwste project dat op deze manier is geboren is kaarten-prenten.nl. In deze webwinkel zijn oude kaarten, prenten en posters te bestellen op diverse gebieden, zoals oude reclameposters, landkaarten, autoreclames, antieke prenten, etc. Inmiddels begint de verkoop al goed op gang te komen waarbij het printwerk uiteraard door DaMedia wordt verzorgd.

PapierenBouwplaten.nl
Eén van de productgroepen van Spullenweb.nl hebben we in een aparte webshop geplaatst. Reden? De domeinnaam was nog vrij. Inmiddels is de webshop aardig gevuld en zijn er nog vele papieren bouwplaten die toegevoegd gaan worden. Door de aangekochte licensie van de bouwplaten van Fiddlers Green kunnen we die ook in Nederland verkopen.
Alle papieren bouwplaten worden geprint op stevig wit papier zodat de bouwwerken er goed uitzien.

Expositiewijzer

Actief Bewegen

deBesteVacatureSites

Modetips

Spullenweb

Actueel Sportnieuws

ResponsMedia

Doorlinkservice

Kaarten-prenten

Papierenbouwplaten