header DaMedia

Drukwerk & drukwervoorbereiding

Hoewel het vandaag de dag heel eenvoudig is om met een printer bij u thuis enkele zaken als briefpapier af te drukken, kiest men er nog steeds vaak voor om dit uit te besteden aan een drukker. De reden hiervoor is simpel. Wanneer u al het drukwerk dat u wenst te doen met uw eigen kleine huisprinter zal drukken, zal de prijs uiteindelijk hoger uitkomen dan wanneer u beroep doet op een drukker. In het slechtste geval heeft u echter niet alleen meer betaald, maar zal ook de kwaliteit van uw drukwerk aanzienlijk slechter zijn. Bij Damedia hebben we voor u de oplossing.

Bij DaMedia is het immers mogelijk om verschillende soorten drukwerk zoals enveloppen, briefpapier, flyers, brochures, posters, etc. te laten drukken tegen de beste prijzen en zonder dat u weken hoeft te wachten. Ook wanneer u nood heeft aan grote aantallen kunt u bij Damedia terecht. Probeer bij uw bestelling in ieder geval een zo duidelijk en kwalitatief mogelijk ontwerp bij te sluiten of de nodige informatie indien u wenst dat bij het ontwerp voor u realiseren. Geef ons daarnaast eveneens aan om hoeveel stuks het gaat en tegen wanneer u het drukwerk uiterlijk opgeleverd wenst te zien.

Houd er rekening mee dat drukwerk vaak alleen mogelijk is wanneer een bepaalde hoeveelheid wordt opgenomen. Omdat we bij Damedia voorstander zijn van werk op maat is het daarom beter contact met ons op te nemen om te bespreken wat u juist zoekt en hoeveel stuks u juist nodig zou hebben. Denk er vervolgens ook aan dat voor drukwerk steeds van toepassing is, hoe kleiner de aantallen, hoe hoger de prijs per stuk komt te liggen. Het is omwille van die reden dan ook beter om één keer een grote bestelling te plaatsen dan bijvoorbeeld vijf keer een kleine.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen!

Voor aanleverspecificaties kunt u op deze pagina kijken.

© 2024 DaMedia.nl