header DaMedia

Het MKB-pakket van DaMedia: alles om u op weg te helpen met uw nieuwe bedrijf

Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Als voorbereiding op de onderneming is al veel uitgezocht, zijn contacten gelegd en zijn voorbereidingen getroffen.
Het aanbod van leveranciers in Nederland is erg groot en daar moet een keuze uit gemaakt worden. Wie levert ontwerp voor drukwerk, wie kan het drukken, wie levert een CRM-pakket, waar breng is de website onder te brengen, wie maakt de website, wie levert software, computers, etc.

DaMedia kan op vele fronten behulpzaam zijn:

Drukwerk
Het ontwerpen van een huisstijl is vakwerk, het ontwerpen van een goed logo is creativiteit en vakwerk. DaMedia kan u ondersteunen met het maken van een huisstijl en een logo. Soms ontwerpen we zelf, soms besteden we het uit, geheel afhankelijk van de uitstraling die u zoekt en de prijs die u wilt betalen.
Contacten met de drukker zijn aanwezig, dat gedeelte kunt u aan ons overlaten. Kleine aantallen visitekaartjes printen we zelf, zodat u daar al bespaart op drukkosten.

Website
Domeinregistratie en hosting van uw website kan geheel door DaMedia verzorgd worden. Het ontwerpen van eenvoudige websites verzorgen we ook, complexe websites besteden we uit.
Onderhoud van de website kunnen we veelal weer wel verzorgen, bijvoorbeeld regelmatig verse content op de website.

CRM-pakket
Met het CRM-pakket van DaMedia kunt u al uw klantgegevens beheren, niet alleen de adressen, ook alle telefonische contacten en facturatie, etc. Het CRM-pakket wordt geheel voor u op maat wordt gemaakt waarbij uw eigen briefpapier wordt ingebouwd. Facturen die als PDF worden verstuurd staan dan op uw eigen briefpapier. Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Mailingen
Nadat u gestart bent met het bedrijf wilt u natuurlijk graag klanten. DaMedia kan u helpen bij het verzorgen van mailingen. Dit kan van een eenvoudige brief in zwart/wit, tot kaarten en brochures in full-colour. Kijk hier voor meer informatie.

Binnen een paar dagen actief !!
Een aantal werkzaamheden kosten enige tijd. DaMedia kan echter in zeer korte tijd een basispakket leveren.
Uw website binnen 24 uur online? Dat kan.
Een kleine serie visitekaartjes om de eerste periode te overbruggen? Geen probleem!

© 2024 DaMedia.nl