header DaMedia

Webwinkel

Ook voor een webwinkel kunt u bij DaMedia terecht. Hoewel de kennis ontbreekt om een volledige webwinkel zelf in te richten hebben wel kennissen die dat goed kunnen doen. Inmiddels heeft DaMedia twee webwinkels actief, Spullenweb.nl, een webwinkelscript met beperkte opties, en Papieren Bouwplaten, een webwinkel die draait op OsCommerce.

Er zijn diverse webwinkel pakketten verkrijgbaar, van gratis (OsCommerce, Opencart, Magento en VirtueMart) tot systemen waarbij alleen een abonnement op webwinkelsoftware nodig is. De gratis systemen moeten wel geïnstalleerd worden, dit is uiteraard niet gratis en kost van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van de opties die ingebouwd moeten worden. De abonnementen zijn er vanaf 20 euro per maand, bij voldoende omzet is dat dus ook een optie.

Webwinkels kennen vele opties, van scorelijsten en bestsellers, tot betalingssystemen zoals iDeal. Maar eenvoudig kan ook zoals beide bovenstaande voorbeelden bewijzen.

Als u belangstelling voor een webwinkel heeft kunt u contact met DaMedia opnemen, wij zoeken dan de beste mogelijkheid voor u.

© 2024 DaMedia.nl